Grups reduïts o grups tancats

Si trobem que les vostres necessitats requereixen d’algun tipus d’agrupament especial (grups reduïts, grups tancats o classes individuals), també tenim aquesta opció.

Si, per exemple, tenim un grup de tres ingeniers que volen millorar el seu nivell d’anglès per poder fer publicacions en anglès, seria més convenient que treballessin en un grup tancat. Això els hi ajudaria a focalitzar la seva atenció i a maximitzar la utilització del temps.

Però no nomès es tracta de grups especials per a professionals, també es pot donar el cas d’alguna família que vulgui fer classe d’anglès conjunta. En aquest cas, és possible que no vulguin alumnat “extern” a la família, perquè volen que sigui una activitat i experiéncia familiar. Ho poden aconseguir a través dels grups tancats.

En aquest cas, el preu també variaria respecte dels “agrupaments normals”. Us podem informar d’aquests preus a l’entrevista personal que tindríem abans de que us donéssiu d’alta, a través del nostre email (info@lockhartacademy.com) o per telèfon (626299206).