Qui som? Quins factors marquen la nostra identitat?

Què ens fa com som? Què marca la nostra identitat?Portem més de 15 anys ensenyant i innovant. Creiem que es pot ensenyar d’una manera més atractiva i dinàmica en la que l’alumne és el veritable protagonista.

  • Analitzem les necessitats de l’alumnat: això fa que treballem sempre en la direcció que més beneficia l’alumne.
  • Utilitzem les metodologies més actuals i eficients: gràcies a la nostra trajectòria professional coneixem i apliquem les metodologies més eficients per a l’adquisició de l’anglès.
  • Les nostres classes són actives i participatives: es creen unes dinàmiques de grup que fan que la gent vingui amb ganes i motivació a les classes, en lloc de convertir-se en una càrrega, es converteixen en un moment esperat de la setmana.
  • Aprofitem les noves tecnologies: la realitat entra a l’aula a través del suport informàtic i l’aprofitem per fer activitats molt més vivencials i properes a l’alumnat

Tot això ve d’uns amplis coneixements metodològics de com ensenyar l’anglès alhora d’una experiència suficient com per aprofitar i aplicar tots aquells coneixements més teòrics.

Si vols aprendre anglès d’una forma divertida i interessant, gaudint de les classes i millorant l’anglès sense patiments, has trobat el lloc adequat.

Si vols convertir-te en alumne de la nostra acadèmia o si simplement vols ampliar informació, no dubtis en omplir el següent formulari i ens posarem en contacte amb tú tan aviat com poguem.