Les classes més efectives i rendibles: les immersions

Molts cursos als que la gent s’apunta són d’un cert número d’hores que mai s’arriben a complir. Per què? Doncs perquè un dia agafem la grip, un altre se’ns espatlla el cotxe i no podem arribar o un altre, simplement estem tan cansats que no tenim forces d’anar al curs, per molt interessant i entretingut que sigui.

Amb els cursos d’immersió acumulem les hores en un, dos o tres dies per a que, d’aquesta manera, l’aprofitament del curs sigui total.

Oferim immersió lingüística, però també immersió temàtica més específica. Un exemple seria una immersió per a mestres i professors d’anglès en la que treballem tant la llengua com continguts més metodològics que els ajudin a desenvolupar millor la seva feina.

Si vols més informació d’aquests cursos, parlem-ne!

Inmersions professionals: millorar l’anglès alhora que es millora la qualitat docent

En un projecte col·laboratiu entre Servicios Lingüísticos Lockhart (Navarra) i Lockhart Academy (Tarragona) sorgeix: LPIC (Lockhart Professional Immersion Courses).

Aquests cursos són els més potents que es poden oferir.

A aquestes immersions reballem l’anglès a partir de continguts pedagógics de forma que, en acabar el curs, els assistents/es hauran millorat la llengua, però també hauran millorat com a docents.

Aquests cursos tenen una distribució horaria semblant a la de les inmersions generals, però la seva especificitat de continguts els fan únics arran de tot el territori nacional.

El professorat que imparteix les immersions aporta molts anys d’experiència i d’innovació i ha treballat i treballa tant en formació continuada de professorat com a la formació inicial dels mateixos.

Els millors cursos d'inmersió d'anglès