Estimats/des mestres. Estimats/des professores i professors.

Teniu la professió més important del món. El futur de tota la nostra societat depèn de vosaltres, però de vegades la societat no se’n recorda.

Des de Lockhart Academy volem agrair-vos el vostre esforç i dedicació. Per això, aquest curs 2015/2016, vosaltres i els vostres familiars podeu apuntar-vos a la nostra acadèmia amb un 10% de descompte.

Som conscients que no és molt, però és el que us podem oferir.

Si ets un mestre o una mestra, un professor o una professora; d’una escola, institut o universitat; en un centre públic o privat; aquest curs 2015/2016 et sortirà una mica més econòmic. És el mínim que podem fer.

Ajuda’ns a fer córrer la veu i fes que aquesta oferta arribi a tots els teus companys i companyes.

Condicions de la promoció “Dear teachers!”

  1. Aquesta oferta no és acumulable a cap altra oferta o descompte de Lockhart Academy
  2. Aquesta oferta és aplicable a qualsevol mestre o mestra, professor o professora i als seus familiars de primer grau
  3. Aquesta oferta només serà aplicable des de l’1 de setembre de 2015 fins al 30 de juny de 2016. La renovació de la mateixa dependrà de Lockhart Academy, però no és vinculant.
  4. La persona que es vulgui beneficiar d’aquesta oferta haurà de presentar algun document acreditatiu que permeti comprovar que està exercint aquest curs.

Si vols saber més, pots veure els horaris en aquesta pàgina, trucar-nos al 626 299 206 o escriure’ns un e-mail a info@lockhartacademy.com

¡Estarem encantats d’atendre’t!